ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομία Ορλάντο: Μπορεί να σκοτώσαμε εμείς μερικά από τα θύματα του γκέι κλαμπ

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο προσκήνιο λίγες μέρες μετά την επίθεση του Ομάρ Ματίν σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο με πληροφορίες να θέλουν την αστυνομία ευθύνεται για μερικούς από τους θανάτους των θαμώνων.

Στην παραδοχή αυτή μάλιστα προχώρησε και ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο Τζον Μίνα ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους εξήγησε ότι κάποια απο τα θύματα μπορεί να σκοτώθηκαν από «φιλικά πυρά» αστυνομικών και ενόσω εκείνοι προσπαθούσαν να φέρουν σε πέρας την επιχείρηση διάσωσης.

Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί πυροδότησαν εκρηκτικά στον τοίχο της τουαλέτας του γκέι κλαμπ με σκοπό να εισβάλλουν. Όταν ο τοίχος δεν έσπασε στον βαθμό που ήθελαν οι άντρες των ειδικών δυνάμεων «SWAT» χρησιμοποίησαν ένα τεθωρακισμένο όχημα για να εισβάλλουν. Ταυτόχρονα, τη στιγμή που οι πανικόβλητοι όμηροι έβγαιναν από το άνοιγμα του τοίχου, έκανε την έξοδό του και ο μακελάρης πυροβολώντας προς τους αστυνομικούς και που είχε ως αποτέλεσμα να βάλλουν και οι ίδιοι εναντίον. Το γεγονός αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα να έχουν υπάρξει κάποιοι θάνατοι από τα πυρά της αστυνομίας.

«Αναγνωρίζω ότι η πιθανότητα αυτή είναι μέρος της έρευνάς μας» ξεκαθάρισε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο μιλώντας στον τοπικό σταθμό WFAA. «Αλλά όταν οι αστυνομικοί μας των SWAT, οχτώ με εννιά, άνοιξαν πυρ έβλεπαν έναν τσιμεντένιο τοίχο, και βάλλονταν από σφαίρες», πρόσθεσε.

Περιγράφοντας τη στιγμή που ο Μίνα βγήκε από την τρύπα στον τοίχο ο Μίνα είπε: «Ήμασταν σε θέση να σώσουμε δεκάδες ανθρώπους που βγήκαν από τον τοίχο». «Ο ύποπτος βγήκε από εκείνη εαυτό τρύπα με ένα πιστόλι και ένα μεγάλο όπλο και ξεκίνησε μία ένοπλη μάχη με τους αστυνομικούς όπου τελικά σκοτώθηκε», συνέχισε. Μία από τις σφαίρες του δράστη πέτυχε το κράνος ενός αστυνομικού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να βάλλει με πολλά πυρά εναντίον του.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο τοίχος που προσπάθησε να γκρεμίσει η αστυνομία είναι διάτρητος από σφαίρες.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact