ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα έκανε μήνυση σε τράπεζα σπέρματος επειδή γέννησε έγχρωμο μωρό

Μήνυση στην τράπεζα σπέρματος αποφάσισε να κάνει μία 36χρονη από τις ΗΠΑ επειδή της έδωσαν βιολογικό υλικό έγχρωμου άνδρα.

Η γυναίκα απευθύνθηκε την τράπεζα και ζήτησε σπέρμα λευκού δότη αλλά οι υπάλληλοι υπέπεσαν σε σφάλμα και της έδωσαν λάθος φιαλίδιο. Αν και εκείνη είχε επιλέξει το φιαλίδιο του δότη με τον αριθμό 380 για να αποκτήσει παιδί, οι γιατροί έλαβαν στα χέρια τους το φιαλίδιο με τον αριθμό 330 που ανήκε σε μαύρο δότη.

Και ενώ περίμενε ενθουσιασμένη το μωρό της, μόλις γέννησε έπαθε σοκ καθώς αντίκρισε ένα έγχρωμο παιδί. Η ίδια αποφάσισε να κάνει μήνυση στην τράπεζα σπέρματος αν και παρ’ όλα αυτά δήλωσε πως αγαπάει το μωρό της. Αυτό που την κάνει να φοβάται είναι η γειτονιά της καθώς υπάρχουν πολλές φυλετικές διακρίσεις και εκείνη έχει μία αβεβαιότητα για το μέλλον της. Ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα παρατράγουδα με τους γείτονες και η γυναίκα θα μετακομίσει σε άλλη περιοχή.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact