ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα μέσα σε βιβλίο έστειλαν σε δικαστικό

Εκρηκτικό μηχανισμό κρυμμένο μέσα σε ένα βιβλίο έστειλαν σήμερα άγνωστοι σε δικαστικό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δικαστής, που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την υπόθεση του Noor One, επιχείρησε να ανοίξει το δέμα, ωστόσο αντιλήφθηκε ότι περιέχει καλώδια και το πέταξε γρήγορα στην αυλή του σπιτιού του.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε τις αρχές και σύντομα κατέφθασαν στο σημείο ειδικοί πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Μηχανισμών.

Το δέμα-βόμβα εξουδετερώθηκε κατόπιν με ελεγχόμενη έκρηξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε ένα βιβλίο και στο εσωτερικό της, εντοπίστηκαν κροτίδες και ξυραφάκια, τα οποία σε περίπτωση έκρηξης θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το δέμα-βόμβα παρουσιάζει ομοιότητες με αυτό που σταλεί αρχές Ιουνίου στην Πρόεδρο Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα.

Την ευθύνη για την αποστολή του δέματος στην Πρόεδρο Εφετών μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει καμία οργάνωση, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω κρύβεται μέλη από την τρίτη γενιά της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Φωτογραφία – αρχείου

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact