ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ Σπάρτη

Το παρών στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/8, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης θα δώσουν δυο νέοι ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Νεμάνια Αρσενίεβιτς και Περικλή Βελλίνη.

Ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς είναι γνωστός στη χώρα μας από την πετυχημένη παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, όπου αγωνίστηκε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2010-2011 έως το καλοκαίρι του 2013.

Πριν έρθει στην Ελλάδα και την ομάδα της Τρίπολης, ο 30χρονος Σέρβος αγωνιζόταν στην Σεβοϊνό. Πέρυσι έπαιζε με τα χρώματα της Ραντ Βελιγραδίου, στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Σερβίας, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 5 γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Νόβι Παζάρ (26 συμμ/9 γκολ) και στη Γιαγκοντίνα (22 συμμ/2 γκολ).

Ο Περικλής Βελλίνης γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση Αποστόλου Παύλου.
Γρήγορα ξεχώρισε για τις ικανότητες του και την έφεση στο σκοράρισμα και το 2013 μετακόμισε στον Αγροτικό Αστέρα. Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα του Ευόσμου συμπλήρωσε 30 συμμετοχές (24 στη Γ’ Εθνική και 6 στο Κύπελλο).

Ακολούθησαν άλλες δυο γεμάτες χρονιές στη Football League με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου ο νεαρός άσος συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Πηγή: spartafc

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact