ΚΟΣΜΟΣ

Στρατόπεδο Τραμπ: «H Xίλαρι Κλίντον θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο, πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια» [εικόνα & βίντεο]

Επιμένουν στο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον.

Ο John Jaggers, ο οποίος τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να κρύψει τη σοβαρή ασθένεια της, «φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου». Μια ασθένεια που θα της στερήσει και τη ζωή όπως ισχυρίζεται ο Jaggers.

Μπορεί η υποψήφια πρόεδρος από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών να βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και να έκανε πλάκα με τον Jimmy Kimmel, ο οποίος την προκάλεσε να ανοίξει ένα βάζο με πίκλες, για να αποδείξει πως είναι υγιής, ωστόσο οι πολιτικοί της αντίπαλοι ισχυρίζονται ότι η ίδια επιθυμεί να κρύψει την ασθένειά της, ενώ μετά το θάνατό της, καθήκοντα προέδρου θα αναλάβει ο Τιμ Κέιν.

Θεωρία συνομωσίας ή αλήθεια; Το πιθανότερο είναι ότι μόνο η Χίλαρι και ο στενός της οικογενειακός (και πολιτικός) κύκλος γνωρίζει.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact