ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης για Γεωργίου: Αναμενόμενο να τον στηρίζει η Κομισιόν

Επίθεση κατά πάντων από τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας

Επίθεση στον Ανδρέα Γεωργίου εξαπολύει με σημερινή του δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που όπως υποστηρίζει «προσέφερε στο ”πιάτο” την Ελλάδα στη Γερμανική Ε.Ε. και στο ΔΝΤ ως εξιλαστήριο θύμα και μνημονιακό πειραματόζωο στους σχεδιασμούς τους».

Ο κ. Λαφαζάνης θεωρεί «αυτονόητο και αναμενόμενο να τον στηρίζει η Κομισιόν» και ρίχνει τα βέλη του τόσο στην κυβέρνηση Παπανδρέου και Καραμανλή, όσο και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Λαφαζάνη

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Είναι λογικό, αυτονόητο και αναμενόμενο η Κομισιόν, με απαράδεκτη και αντιθεσμική επέμβαση της, να στηρίζει τον Ανδρέα Γεωργίου.

Και αυτό, γιατί ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν το στέλεχος του ΔΝΤ και ο δικός της άνθρωπος, που ”φυτεύτηκε” από την κυβέρνηση του ΓΑΠ, με συναίνεση και της ΝΔ, στην ΕΛΣΤΑΤ, μόνο και μόνο για να υπηρετήσει την τρόικα και όχι τα εύλογα και νόμιμα ελληνικά συμφέροντα.

Την τοποθέτηση αυτή του Ανδρέα Γεωργίου, ως γενικού ”δερβέναγα” στην ΕΛΣΤΑΤ, είχα προσωπικά καταψηφίσει και καταγγείλει, τότε, στη Βουλή, αποδοκιμάζοντας το οξύμωρο της τοποθέτησης ενός υψηλόβαθμου στελέχους του ΔΝΤ ως επικεφαλής του νευραλγικού στατιστικού χώρου, με συνέπεια να εισπράξω την χλεύη από κοινού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία στην ΕΛΣΤΑΤ, προσέφερε στο ”πιάτο” την Ελλάδα στη Γερμανική ΕΕ και στο ΔΝΤ ως εξιλαστήριο θύμα και μνημονιακό πειραματόζωο στους σχεδιασμούς τους για τη γενικότερη κοινωνική εργασιακή κατεδάφιση της Ευρώπης.

Φυσικά, οι απαράγραπτες ευθύνες του Ανδρέα Γεωργίου, καθόλου δεν απαλλάσσουν από τις δικές της τεράστιες ευθύνες την κυβέρνηση Καραμανλή, τις νεοφιλελεύθερες επιλογές και τις λογιστικές αλχημείες της.

Όπως τεράστιες είναι και οι ευθύνες της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποδέχθηκε στην πράξη και συνεχίζει να πορεύεται στη στατιστική βάση δεδομένων που διαμόρφωσε ως απόλυτος άρχων ο Ανδρέας Γεωργίου και η οποία υποθήκευσε και συνεχίζει να υποθηκεύει τη χώρα, προσφέροντας διάτρητα άλλοθι στις εθελόδουλες κυβερνήσεις να συνεχίζουν τη μνημονιακή λεηλασία του τόπου.”

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact