Την ώρα που πήγαινε στον Κορυδαλλό να συναντήσει προφανώς τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την κόρη του Ουρανία.
Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το topontiki.gr η Ουρανία προσέρχεται στις φυλακές φορτωμένη με πέντε τσάντες σούπερ μάρκετ από τις οποίες διακρίνονται τα μπολ που περίεχουν και τα οποία προφανώς είναι γεμάτα με σπιτικό φαγητό.
Ή ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν θέλει να γεύεται το συσσίτιο των φυλακών ή δεν εμπιστεύεται το φαγητό…




![Η Ουρανία στον Κορυδαλλό φορτωμένη με δεκάδες ταπεράκια -Γιατί ο Μιχαλολιάκος τρώει μόνο σπιτικό φαγητό [εικόνες]](https://www.f-news.gr/wp-content/uploads/2014/10/ourania-660_0-500x280.jpg)



















