ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος στην Εισαγγελία Εφετών ο Ντογιάκος -Δεν του κοινοποίησε την απόφαση ο Αρειος Πάγος

Εκ νέου «κατεβαίνει» υποψήφιος για τη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών ο νυν προϊστάμενος Ισίδωρος Ντογιάκος, καθώς ο Άρειος Πάγος δεν τού κοινοποίησε την απόφαση της πειθαρχικής ποινής που τού επέβαλλε το δευτεροβάθμιο όργανο της στέρησης μισθού για 40 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός  θα είναι και σήμερα υποψήφιος καθώς διατηρεί αυτό το δικαίωμα αφού η επίμαχη απόφαση δεν τού κοινοποιήθηκε.

Για το Εφετείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν οι πρόεδροι εφετών  Θεόδωρος Κανελλόπουλος και  Γεώργιος Παπανδρέου.

Για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο νυν προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος  και η Ολυμπία Κλειτσάκη. Για το Πρωτοδικείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προϊσταμένου, ο πρόεδρος πρωτοδικών, ανακριτής κατά της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Σαργιώτης και οι συνάδελφοί του πρόεδροι πρωτοδικών  Ελευθέριος Γεωργίλης και Ιωάννης Παπαϊωάννου και  Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact