ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς ερμηνεύει το Μαξίμου τη διακοπή στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

«Το περιστατικό έγινε για διαδικαστικούς λόγους, οι διαδικασίες του διαγωνισμού εξελίσσονται ομαλά και ταχύτατα»

Να ερμηνεύσει τη διακοπή της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που το γεγονός αξιοποιείται από την αντιπολίτευση σαν μια ακόμη ένδειξη για την «κατάρρευση» του διαγωνισμού.

«Η διακοπή στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έγινε για διαδικαστικούς λόγους απ’ ό,τι αντιλαμβανόμαστε», τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως «οι διαδικασίες του διαγωνισμού εξελίσσονται ομαλά και ταχύτατα, δεδομένου ότι το ΣτΕ με σειρά αποφάσεών του απέρριψε όλες τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, που είχαν ως αίτημα τη διακοπή του διαγωνισμού».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact