ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Συνέλαβαν περιστέρι στην Ινδία -Μετέφερε απειλητικό μήνυμα στον πρωθυπουργό

Ενα περιστέρι, που πιθανότατα προερχόταν από το Πακιστάν, συνέλαβαν οι αρχές της Ινδίας, καθώς μετέφερε απειλητικό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

Το μήνυμα ήταν γραμμένο στα Ουρντού, μία γλώσσα που ομιλείται στο Πακιστπάν, και ανέφερε: «Μόντι Τζι, μην θεωρείς πως είμαστε ίδιοι, όπως κατά τη διάρκεια του 1971 (πόλεμος Ινδίας-Πακιστάν). Τώρα κάθε παιδί είναι έτοιμο να πολεμήσει εναντίον της Ινδίας».

Το περιστέρι ανακαλύφθηκε από τους συνοριοφύλακες της χώρας την Κυριακή, σύμφωνα με τους Times της Ινδίας και βρίσκεται υπό κράτηση.

Παρόμοια μηνύματα προς τον Μόντι στάλθηκαν και το Σάββατο μέσα σε δύο μπαλόνια, ενώ ακόμα ένα περιστέρι με κομμάτι χαρτί και μερικές λέξεις βρέθηκε σε άλλη περιοχή τον Σεπτέμβριο.

Οι ιστορικά τεταμένες σχέσεις Ινδίας-Πακιστάν κλιμακώθηκαν και πάλι μετά την δολοφονία του αυτονομιστή ηγέτη Μπουρχάν Γέινι από τις ινδικές δυνάμεις ασφαλείας τον Ιούλιο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact