ΔΙΑΦΟΡΑ

Η αληθινή εξομόλογηση της Ελευθερίας: «Ο άνδρας μου θέλει να κάνουμε με τους φίλους του»

Γεια σας…

Με λενε Ελευθερια ειμαι 29 χρονων παντρεμενη με τον …… με τον οποιο εχουμε σχεση απο τα 23 μου και είμαστε παντρεμενοι τα τελευταια 4 χρονια, εχουμε πολυ καλη ερωτικη ζωη μονο που τους τελευταιους μηνες φαινεται να αλλαζει κατι, για παραδειγμα την ωρα του σεκς δε μιλουσαμε προστυχα ο ενας στον αλλον ενω τωρα γινεται, δε μου ελεγεντυσου προκλητικα ενω τωρα γινεται, δε μου ανεφερε καν περι παρτούζ ενω τωρα το αναφερει συνεχως.

Γενικα αλλαζει η ερωτικη μας ζωη, να πω οτι τα παραπανω δε με πειραζουν δε με ενοχλουν εκτος από την παρτ. που ενω ακουγεται καλο δε νομιζω να το κανω, γιατι απλα θα ζηλεψω αν τον δω με αλλη και το ιδιο και αυτος πιστευω, αν και σε συζητηση που καναμε μου ειπε οτι: «δε θα ζηλεψω απλα θα καυ..σω!!!! Και οτι αυτο θα το κανουμε για την καυ.μας».
Δεν ξερω, την ωρα του σεκς το θελω και γω του το λεω αλλα μετα αλλαζω γνωμη… απλα μου φαινεται καπως περιεργο. Όλη αυτη η αλλαγη, το να ντυνομαι προκλητικα μου αρεσει και μενα, μαλιστα οταν τυχαινει παιζουμε ενα “παιχνιδι» οταν περιμενει παρεα σπιτι φιλους κλπ, ντυνομαι οπως θελει αυτος (μεσα στα ορια της λογικης ετσι;).

Για να τραβαω τα βλεμματα με ερεθιζει και εμενα αυτο και μετα κανουμε τρελο σεκς , θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι μπορει να συμβαινει ή και συμβουλες ακομα.

Πηγή: www.youweekly.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact