ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζόμενων του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, έξω από τα γραφεία του Κέντρου στο Μαρούσι (οδός Αγράφων 3-5).

Οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ διαμαρτύρονται για το non paper του υπουργείου Υγείας στο οποίο γινόταν αναφορά σε «απόστημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ», με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, -σύμφωνα με την οποία κρίνονται αντισυνταγματικές και παράνομες οι αναγκαστικές παραιτήσεις 3 μελών της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ που έγιναν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Οι εργαζόμενοι επεσήμαναν χθες 6/10 με ανακοίνωσή τους:

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στα επαναλαμβανόμενα αιτήματά μας για συνάντηση, προκειμένου να επιλυθούν τα εργασιακά και λειτουργικά προβλήματα που έχουν προκληθεί στους Εργαζομένους και τον ίδιο τον Οργανισμό από τις πράξεις και παραλείψεις της τελευταίας Διοίκησης. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αξιολογήσουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε πλέον σε επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις. Είμαστε άνθρωποι, Εργαζόμενοι. Δεν είμαστε αριθμοί. Πολύ περισσότερο, δεν είμαστε… απόστημα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact