ΕΛΛΑΔΑ

Ξαναχτύπησε ο μανιακός δολοφόνος της Αγραφιώτου;

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει τρεις νέες σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες σε γυναίκες σε περιοχές της Αττικής και δεν αποκλείεται να έγιναν από τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μετά την ολοκλήρωση του διευρυμένου κύκλου καταθέσεων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που ερευνούν για τον εντοπισμό του δράστη είναι λιγοστά. Όμως, είναι πεπεισμένοι ότι ο δολοφόνος προχώρησε στο έγκλημα ψάχνοντας εκείνη την ημέρα ένα τυχαίο θύμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espesso», για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί ερευνούν σποραδικές επιθέσεις με σεξουαλικό κίνητρο που έγιναν σε βάρος γυναικών στα Δυτικά προάστια της Αττικής, αλλά και σε περιοχές του Πειραιά.

Συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Κλεισθένους στο κέντρο του Πειραιά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έγινε από τον δράστη της δολοφονίας της Αγραφιώτου.

Όπως γράφει η Espresso, πριν από τέσσερις ημέρες, μια κοπέλα 26 ετών περπατούσε ανυποψίαστη στην οδό Κλεισθένους όταν της επιτέθηκε από πίσω ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος μιλούσε καλά ελληνικά και προσπάθησε να την ρίξει στο έδαφος.

Αμέσως μόλις βρέθηκε η 26χρονη στο έδαφος, ο επίδοξος βιαστής προσπάθησε να την σύρει από τα πόδια σε κοντινό απόμερο σημείο, ενώ παράλληλα έκανε κινήσεις για να της κατεβάσει τα ρούχα.

Η 26χρονη, παρά το πρώτο σοκ, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, να βάλει τις φωνές και παράλληλα να αντισταθεί στης προθέσεις του επίδοξου βιαστή.

Περαστικοί, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει με αποτέλεσμα ο άγνωστος επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.

Η επίθεση στην 26χρονη κοπέλα στον Πειραιά, έχει ομοιότητες με την επίθεση που δέχθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Οι κινήσεις να ρίξει την κοπέλα στο έδαφος, και παράλληλα να της βγάλει τα ρούχα και κυρίως η κίνησή του να την σύρει σε απόμερο κοντινό σημείο, έχει πολλές ομοιότητες με τις πρώτες κινήσεις του δράστη στο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 69χρονη γυναίκα.

ΠΗΓΗ: Espresso

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact