ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε ζωολογικό κήπο στο Λονδίνο -Γορίλας σπάει το κλουβί του και κυκλοφορεί ελεύθερος [βίντεο]

Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν οι επισκέπτες  σε ζωολογικό κήπο στον Λονδίνο, όταν ένας γορίλας έσπασε το τζαμένιο κλουβί και βγήκε έξω.

Ο γορίλας Κουμπούκα, 184 κιλών έκανε θρύψαλα το τζάμι, βγήκε έξω και άρχισε να «κόβει» βόλτες στον ζωολογικό κήπο για πάνω από μία ώρα.

Οπλισμένοι αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο προσπαθούσαν να εντοπίσουν το μεγαλόσωμο θηλαστικό και να  διασφαλίσουν την ασφάλεια των επισκεπτών, με τους ίδιους να έχουν πάρει οδηγίες να μην το κοιτούν στα μάτια και να μην τον προκαλούν φωνάζοντάς τον.

Τελικά αστυνομικοί και υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου εντόπισαν τον Κουμπούκα, τον οποίο και ακινητοποίησαν με ηρεμιστικά βέλη, αφού πρώτα όσοι ήταν εκεί είχαν περάσει μία ώρα τρόμου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact