ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 52χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων στη Δράμα [εικόνες]

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου, που διώκεται για τον βιασμό και αποπλάνηση παιδιών στη Δράμα.

Πρόκειται για τον Σάββα Τσολερίδη του Ηλία και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1964, στη Δράμα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένου και σε απόπειρα, της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της προσφοράς.

Σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική Διάταξη η δημοσιοποίηση επιτρέπεται στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-55282 και 25210-31111 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ta.dramas.gda@astynomia.gr του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact