ΕΛΛΑΔΑ

Μόνη, στο Κολωνάκι ζει η Αντα Παπανδρέου, μετά το διαζύγιο [εικόνα]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η Άντα Παπανδρέου ζει πια μόνιμα σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, δεν ξεχνά όμως τις αγαπημένες τις συνήθειες και τα στέκια της.

Έτσι, πριν λίγες μέρες οι φωτογράφοι την συνέλαβαν να κάνει τα ψώνια της στα βόρεια προάστια. Η Κηφισιά είναι μια από τις αγαπημένες της περιοχές εδώ και 30 χρόνια και η πρώην πρώτη κυρία της χώρας, μπορεί να άλλαξε σπίτι, αλλά δεν άλλαξε συνήθειες. 

Με casual σικ εμφάνιση η Άντα βρέθηκε στην οδό Λεβίδου, όπου χαιρέτησε τους παλιούς της γνώριμους και επισκέφτηκε τα αγαπημένα της καταστήματα. Και φυσικά άκουσε τα πιο κολακευτικά σχόλια για την αλλαγή στο λουκ και τα μαλλιά της που είναι πλέον αρκετά πιο ανοιχτά στο χρώμα, σχεδόν ξανθά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact