ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στη Βουλγαρία καταζητούμενος για το μακελειό σε μπαρ στον Πειραιά

Συνελήφθη ο καταζητούμενος Όλντι», συνεργός του Αρμπέρ Μπάκο, που τον Νοέμβριο του 2014 είχε ανοίξει πυρ σε μπαρ στο Μικρολίμανο με απολογισμό 15 τραυματίες.

Μάλιστα, μαζί με τον αδίστακτο κακοποιό είχε πάρει μέρος σε τρεις ένοπλες επιθέσεις σε Μεταξουργείο, Αγ. Παντελεήμονα και Ομόνοια, όπου είχε τραυματιστεί θανάσιμα 43χρονος πελάτης του καταστήματος. Γενετικό υλικό του είχε ταυτοποιηθεί και σε ληστεία γνωστούθ δικηγόρου στην Πεντέλη, για την οποία αρχικά συλληφθεί λάθος δράστες.

Ο Shushari Glajdol ηλικίας 34 ετών από την Αλβανία ή Olti Dulce όπως ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε συνελήφθη στις 31 Αυγούστου στον συνοριακό σταθμό Gueshevo της Βουλγαρίας. Ο επικίνδυνος κακοποιός εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να φυλακιστεί. Γενετικό του υλικό είχε εντοπιστεί σε ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, στο οποίο ο Αρμπέρ Μπάκο είχε πάρει το καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ στο κατάστημα επειδή δεν τον είχαν αφήσει να προσφέρει ποτό σε μια κοπέλα όπως είχε ισχυριστεί. Επίσης, γενετικό του υλικό είχε βρεθεί σε αποτσίγαρο κοντά στον χώρο αιματηρής ενέδρας, που έγινε τον Νοέμβριο του 2014 σε βάρος του δικηγόρου στην Πεντέλη. Για την ληστεία στον δικηγόρο οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει δυο ομογενείς από το Καζακστάν που στην συνέχεια αποδείχτηκε πως δεν είχαν σχέση με την ληστεία.

Ο 34χρονος Aλβανός ήταν ο μοναδικός που παρέμενε ασύλληπτος ο οποίος αρχικά είχε διαφύγει στην Αλβανία και στη συνέχεια πέρασε στην Βουλγαρία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact