ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία Παυλόπουλου και Καμμένου οι εορτασμοί στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση

Στη Θεσσαλονίκη για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη στρατιωτική παρέλαση στις 11 το πρωί της Παρασκευής στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στις 11 σήμερα το πρωί θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στην οποία αναμένεται να παραστούν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 13:30 είναι προγραμματισμένο το γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λέσχη Αξιωματικών, όπου θα υπάρξει προσφώνηση από τον διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και αντιφώνηση από τον κ. Παυλόπουλο.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ) και στις 20:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με θέμα «Η επικυριαρχία του “οικονομικού” επί του “θεσμικού” ως αιτία διάβρωσης του κοινωνικού κράτους δικαίου».

Η μαθητική παρέλαση θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στην οδό Τσιμισκή.

(Φωτογραφία αρχείου)

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact