ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Είχα πει στον Παππά ότι όταν παίζεις με όρους μαφίας, θα καείς

«Εξωφρενική η επιλογή Πολύδωρα»

Εξωφρενική χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «κάποιοι βλέπουν καρέκλα και αμειβόμενη θέση και δεν μπορούν να συγκρατηθούν».

Ταυτόχρονα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε λόγο για «ξετσίπωτο παζάρι για να βάλει ο καθένας τους δικούς του».

Ζήτησε παραίτηση της κυβέρνησης αλλά όχι, όπως είπε, για να έρθει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος διέλυσε την Δημόσια Διοίκηση.

Επίσης είπε ότι «χρησιμοποιεί ως πρόσχημα το παρελθόν του Πολύδωρα, είναι ανειλικρινής, ήταν κεντρικό στέλεχος προταθείς ως Πρόεδρος της Βουλής, υπουργός της ΝΔ».

Αναφερόμενη στην παύση των ενεργών μελών του ΕΣΡ με τροπολογία του κ. Παππά αποκάλυψε πως του είχε πει τότε ότι «όταν παίζεις με όρους μαφίας, θα καείς».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact