ΕΛΛΑΔΑ

F-16 τυλίχθηκε στις φλόγες στη Σούδα πριν την απογείωση

Ενα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, όταν ένα αεροσκάφος F-16 τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο πιλότος έχει υποστεί ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ το αεροσκάφος έπαθε μεγάλες ζημιές, σύμφωνα με το ekriti. Ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με πηγές από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Το F-16 ήταν έτοιμο για πτήση όταν ξέσπασε η φωτιά στην αριστερή πλευρά του, τη στιγμή που έβγαινε για να τροχοδρομήσει, ώστε στη συνέχεια να απογειωθεί. Κάτι που σημαίνει, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ότι ήταν γεμάτο καύσιμα. Ο πιλότος το ακινητοποίησε και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τα πυροσβεστικά οχήματα και το προσωπικό της 115 Πτέρυγας Μάχης που έσπευσαν στο σημείο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact