ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν πρόσφυγες σε Χίο και Σάμο -Για κλοπές, ξυλοδαρμό, ναρκωτικά

Δύο περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς από μετανάστες και πρόσφυγες αντιμετωπίστηκαν το Σαββατοκύριακο στη Χίο και στη Σάμο.

Από τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, συνελήφθηκαν δυο Ιρακινοί, ηλικίας 20 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος τους, οι δυο Ιρακινοί έκλεψαν από 17χρονο ομοεθνή τους, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, συνελήφθησαν ένας 26χρονος Έλληνας ο οποίος με δυο μετανάστες, ένας 24χρονο Αιγύπτιο και ένας 33χρονο Ιρανό, συνελήφθησαν να κατέχουν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με «δόσεις» ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), ηρωίνης και κοκαΐνης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact