ΕΛΛΑΔΑ

Ο φωτογράφος του Ομπάμα παίζει με το Iphone και τραβάει φοβερές φωτογραφίες [εικόνες]

Ο Pete Souza είναι ο διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου για λογαριασμό του προέδρου Ομπάμα και τον συνοδεύει στο επίσημο ταξίδι του σε Ελλάδα και Ευρώπη που είναι και το τελευταίο του ως πλανητάρχης.

Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Souza δημοσίευσε δύο καρέ του από τις πρώτες ώρες του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα. Στην πρώτη απεικονίζεται ένας Εύζωνος στο προεδρικό Μέγαρο με τον φωτογράφο να “παίζει” με τα εφέ που παρέχει το iPhone, συγκρίνοντας το εφέ του βάθους σε σχέση με τη φυσική απεικόνιση.

Στο δεύτερο καρέ του, καταγράφει τη στιγμή που προστίθενται λίγα μέτρα κόκκινου χαλιού ακόμα, για να μπορέσει να φτάσει στη σκάλα του Air Force One, στιγμές πριν βγει ο κ. Ομπάμα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact