Ο παιδεραστής που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 401 ετών για τις πράξεις του και που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Κρήτης αλλά και ολόκληρη τη χώρα, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.
Δίνοντας τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη ο ίδιος είπε ότι:
«Δε μετείχα σε αυτό για να ικανοποιηθώ σεξουαλικά. Ο λόγος που μετείχα ήταν με την παρουσία μου, ήθελα να δείξω ότι όντως είναι δικαίωμα των εφήβων να εκφράζονται με τον τρόπο που επιθυμούν ακόμα και αν αυτό φαίνεται προκλητικό, ακραίο και τα λοιπά.
Τους είπα δε στο δικαστήριο ότι εγώ όταν θεωρούσαν τους «rock and rollers» ανώμαλους και ότι θα καταστρέψουν την αμερικανική κοινωνία, εγώ δε θα ήμουν με αυτούς, θα ήμουν με αυτούς που θα έλεγα είναι δικαίωμά τους να χορεύουν rock n roll… Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Είναι ένας εφηβικός ακραίος κώδικας, σοκαριστικός, ίσως και άσεμνος κάποιες φορές. Δε είχε όμως σεξουαλικό χαρακτήρα».
Και συνέχισε:
«Έχετε βρεθεί ποτέ σε καμιά συναυλία πανκ; Πώς χορεύουν μέσα σε έναν κύκλο όλοι μαζί και κλωτσάνε ο ένας τον άλλον…
Αυτό γινόταν ως ένα είδος αναγνώρισης όπου φασώνονταν ο ένας με τον άλλο, όλοι με όλους. Αυτό ήταν ας πούμε ο κώδικας επικοινωνίας αυτής της ομάδας. Αλλά έδειχνα και στην πράξη ότι δεν είμαι κολλημένος. Μπορεί να είνα αλαζονικό, μπορεί να είναι ακραίο, μπορεί να είναι άσεμνο αλλά σεξουαλικό δεν είναι».
Ο ίδιος μάλιστα επιμένει ότι είναι μόνο ο… «νονός» αυτής της ακρότητας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα
Σελίδες 1 2