ΚΟΣΜΟΣ

Η σχεδιάστρια της Μισέλ Ομπάμα αρνείται να ντύσει τη Μελάνια Τραμπ

Αιτία «η ρατσιστική, σεξιστική και ξενοφοβική ρητορική» του νεοεκλεγέντα προέδρου

Η γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφί Τεαλέ, δημιουργίες της οποίας έχει φορέσει τα τελευταία χρόνια η Μισέλ Ομπάμα, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θέλει να ντύσει την επόμενη πρώτη κυρία, τη Μελάνια Τραμπ, σε ένδειξη δυσαρέσκειας για τις δηλώσεις του συζύγου της.

Η Τεαλέ, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, κάλεσε και άλλους σχεδιαστές να μην προσφέρουν δημιουργίες τους στην Μελάνια.

Η σχεδιάστρια, που δηλώνει ότι στηρίζει «την ατομική ελευθερία και τον σεβασμό σε κάθε τρόπο ζωής», διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να ντύσει την σύζυγο του Τραμπ, με την οποία δεν επιθυμεί να συνδέσει το όνομά της «με κανέναν τρόπο».

«Η ρατσιστική, σεξιστική και ξενοφοβική ρητορική που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο σύζυγός της είναι ασύμβατη με τις αξίες που μας κυβερνούν» αναφέρει η Τεαλέ σε ανοιχτή επιστολή της.

«Κατανοώ ότι δεν είναι συνετό να ανακατεύομαι με την πολιτική. Ωστόσο, για μια οικογενειακή επιχείρηση όπως η δική μας, τα αποτελέσματά μας δεν συνδέονται αποκλειστικά με το χρήμα», συνεχίζει.

Η ανοιχτή επιστολή της σχεδιάστριας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η 52χρονη Τεαλέ ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ εδώ και 15 χρόνια και έχει παρουσιάσει πολλές φορές τις κολεξιόν της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Οι θηλυκές, ιδιαίτερες δημιουργίες της άρεσαν στην Μισέλ Ομπάμα που από το 2009 έχει φορέσει πολλές από αυτές. «Συνέβαλε ώστε το όνομά μου να γίνει γνωστό και σεβαστό σε όλον τον κόσμο. Οι αξίες της, οι πράξεις της και η χάρη της πάντοτε είχαν αντίκτυπο επάνω μου» είπε η Τεαλέ για την διασημότερη πελάτισσά της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact