ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Οι δανειστές δεν θέλουν εκλογές, αλλά οικουμενική κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε «πως το Grexit είναι πάντα προ των πυλών»

«Η αξιολόγηση δεν θα κλείσει, αλλά και να κλείσει θα είναι σε εκκρεμότητα τα μέτρα που ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» εκτίμησε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά 90,1», ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις λέγοντας ότι «εάν δεν κλείσει η συμφωνία είναι πιθανό η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές».

Υποστήριξε ότι «στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για εκλογές», σημείωσε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένοι», ενώ δεν εξέφρασε άποψη για το τι θα κάνουν (οι βουλευτές) αν υπάρξουν νέα μέτρα.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «η ΝΔ αυξάνει τη συσπείρωση της κάτι που δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ», απέκλεισε αυτοδυναμία σε περίπτωση εκλογών και εκτίμησε ότι «οι δανειστές δεν θέλουν εκλογές, αλλά οικουμενική κυβέρνηση στην Ελλάδα».

Ερωτηθείς για συνεργασία μετεκλογικά με τη ΝΔ δήλωσε ότι «θα στείλει τα 9 σημεία που είχε στείλει στον Αλέξη Τσίπρα» σημειώνοντας ότι δεν θέλει υπουργεία και πως θα επιμένει σε οικουμενική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε «πως το Grexit είναι πάντα προ των πυλών», διευκρίνισε, ωστόσο, «ότι η γερμανική κυβέρνηση στηρίζει την παραμονή της Ελλάδας καθώς επιθυμία της Γερμανίας είναι να πετύχει το ελληνικό πρόγραμμα».

Τέλος, για την εξεταστική για τα δάνεια προς κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο «για μη σοβαρές διαδικασίες».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact