ΚΟΣΜΟΣ

Διαθήκη να σου πετύχει… Έκανε σεξ με τον νεκρό άνδρα της για να τον κληρονομήσει

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινότητα Νεμάνγκουε στην Ζιμπάμπουε καθώς μία γυναίκα έκανε σεξ με τον νεκρό σύζυγο της για να πάρει την περιουσία του!

Η Σάρα Σιμιραγί είχε εγκαταλείψει πριν από δύο χρόνια τον άνδρα της για έναν νεότερο αλλά τελικά γύρισε πίσω στον σύζυγο της καθώς την άφησε ο εραστής της για μία άλλη γυναίκα. Μόλις γύρισε σπίτι της, η Σάρα είδε τον 68χρονο σύζυγο της πολύ άρρωστο καθώς η υγεία του είχε επιδεινωθεί κατά την απουσία της.

Έτσι, λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή της ο άνδρας εξέπνευσε. Ο Νουνουράγι Μουσάμο είχε αφήσει ένα σημείωμα-διαθήκη πριν πεθάνει και ζήτησε να διαβαστεί στην κηδεία του. Κατά την διάρκεια της τελετής η Σάρα άκουσε έκπληκτη ότι ο σύζυγος της, είχε σαν τελευταία επιθυμία να κάνει σεξ με το πτώμα του μέσα στην κάσα προκειμένου να της αφήσει την περιουσία του!

Μπορεί αρχικά η γυναίκα να αντιστάθηκε, αλλά τελικά ενέδωσε και έκανε σεξ με τον νεκρό σύζυγο της. Ένας συγγενής του αποθανόντα είπε ότι μόλις άνοιξε το φέρετρο, η Σάρα έβγαλε το εσώρουχο της και καβάλησε το πτώμα ενώ έβλεπαν οι αδερφές του αποθανόντα. Οι δύο γυναίκες είπαν πως ο αδερφός τους είχε στύση, κάτι που υφίσταται καθώς οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν σε κάθετη θέση με το κεφάλι προς τα κάτω και ονομάζεται «αγγελικός πόθος».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact