ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπαν για τον… "κουμπαρά" Σκουρλέτης – Παππάς

Με μια πολιτική δήλωση για την ανάγκη να εκλεγεί μια κυβέρνηση ανάλογη με τις ανάγκες της κοινωνίας , επισφράγισε την κατάθεση του για την υπόθεση των καταγγελιών περί προσπάθειας εκλογής προέδρου Δημοκρατίας μέσω χρηματισμών.

Αρνήθηκε πάντως να πει οτιδήποτε για την κατάθεση του. Σε δήλωση του ο κ. Σκουρλετης είπε: «Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της δικαιοσύνης. Οι υποκριτικές κραυγές, η  κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντίστροφη της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο που υποστεί από τη δήθεν απομάκρυνση από το μνημόνιο και το ΔΝΤ. Στο λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα μας βγάλει από την κρίση».

Ο κ. Σκουρλέτης, μάλιστα, στάθηκε η αφορμή για να παρέμβει η δικαιοσύνη όταν σε τηλεοπτική του εμφάνιση επικαλέστηκε δημοσίευμα ( Κυριακάτικη kontranews) κάνοντας λόγο «για κουμπαρά».

«Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κατώφλι του εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου πέρασε και ο διευθυντής του γραφείου του Αλ. Τσίπρα , Νίκος Παππάς.

Κλήση για να καταθέσουν θα λάβουν τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας , ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης.

Την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η εξέταση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Την αυλαία της εισαγγελικής έρευνας άνοιξε χθες ο δημοσιογράφος και διευθυντής της κυριακάτικης kontranews Αιμίλιος Λιάτσος για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το οποίο ανέφερε ότι «επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για τους 180».

Ο Αιμίλιος Λιάτσος  στην κατάθεση του επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν κατονόμασε το πρόσωπο που όπως ισχυρίζεται έδωσε τις πληροφορίες ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για πολιτικό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact