ΚΟΣΜΟΣ

Η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι γίνεται 25 ετών

Γιορτινή ατμόσφαιρα παρέα με αγαπημένους ήρωες

Η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι συμπληρώνει ήδη τα 25 χρόνια λειτουργίας της και ο πρώτος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη γιορτάζει, με τα αστέρια της να παρελαύνουν και να καλούν τους επισκέπτες να ζήσουν τη μαγεία όπως ποτέ και μια μοναδική εμπειρία γεμάτη νέες ιδέες και ατραξιόν.

Το θεματικό πάρκο εγκαινιάστηκε στις 12 Απριλίου του 1992. Οι εορτασμοί της 25ης επετείου άρχισαν την Κυριακή 26 Μαρτίου με τα θεματικά Πάρκα Ντίσνεϊλαντ και Γουόλτ Ντίσνεϊ Στούντιος να προσφέρουν εκπλήξεις, νέα θεάματα, παιχνίδια και πολλά ακόμη.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε πρωτοφανή συναισθήματα σε έναν μακρινό γαλαξία, πολύ μακρινό με Star Tours και η περιπέτεια συνεχίζεται, υπόσχεται η Ντίσνεϊλαντ. Η ατραξιόν που είναι αφιερωμένη στο σύμπαν του Πολέμου των ‘Αστρων ξανανοίγει τις πύλες της προσφέροντας περισσότερες από 70 διαφορετικές στολές ταξιδιού. Μια εμπειρία που θα γευτεί ο επισκέπτης τρισδιάστατα αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να χαρούν νέα θεάματα, όπως το νέο νυκτερινό Disney Illuminations που θα φωταγωγεί τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης και με παραστάσεις από ιστορίες του κόσμου της Disney, όπως ο Πόλεμος των ‘Αστρων, η Βασίλισσα του Χιονιού, οι Πειρατές της Καραϊβικής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες θα θαυμάζουν τους αστέρες της Ντίσνεϊ που παρελαύνουν με αφορμή την 25η επέτειο. ‘Αρματα που περιστρέφονται, νέα μουσική και πλήθος αστέρων της Ντίσνεϊ που θα αφήσουν άναυδους μικρούς και μεγάλους. Τέλος οι επισκέπτες θα μαγευτούν στη θέα του αστραφτερού βαλς των πριγκιπισσών και το θέαμα του Μίκι που εύχονται Χρόνια Πολλά στη Disneyland Paris.

Τον Μάιο, η ατραξιόν Star Wars Hyperspace Mountain θα ανοίξει τις πύλες της κρύβοντας νέες περιπέτειες για το κοινό.

Αλλαγή εικόνων το καλοκαίρι του 2017 με την επαναλειτουργία της ατραξιόν «Οι Πειρατές της Καραϊβικής στη Χώρα της Περιπέτειας». Η ατραξιόν ανακαινίστηκε και προστέθηκε σε αυτήν μια νέα σκηνή με τον χαρακτήρα του πειρατή Τζακ Σπάροου.

Τα 25α γενέθλια σηματοδοτούν την περάτωση διαφόρων μεγάλων έργων ανακαίνισης. Το 2015 άρχισε ένα τεράστιο πρόγραμμα επενδύσεων και ανανέωσης για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό διαφόρων ατραξιόν και θεαμάτων. Το περασμένο Δεκέμβριο, το Big Thunder Mountain άνοιξε τις πύλες του έπειτα από έναν χρόνο καινοτομιών.

Από οικονομικής άποψης η Ντίσνεϋλαντ από την ίδρυσή της έχει αποφέρει 68 δισεκατομμύρια ευρώ προστιθέμενης αξίας στη γαλλική οικονομία, κατά μέσο όρο 2,7 δισεκ. ευρώ ετησίως. Ο προορισμός έγινε κινητήρια δύναμη οικονομικής ανάπτυξης για την περιοχή αυτή και τη χώρα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact