ΚΟΣΜΟΣ

Πιθανή η αναστολή πτήσεων τσάρτερ από τη Ρωσία με προορισμό την Τουρκία

Οι τουριστικοί πράκτορες αξιολογούν την επιστολή της ρωσικής ΥΠΑ ως προειδοποίηση και όχι ως απαγόρευση

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες έλαβαν έγγραφη προειδοποίηση από τη Ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι πτήσεις τσάρτερ που πραγματοποιούν ρωσικές αεροπορικές με προορισμό την Τουρκία, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στην διοίκηση αεροπορικής εταιρείας.

Οι τουριστικοί πράκτορες, αξιολογούν την επιστολή της ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ως προειδοποίηση και όχι ως απαγόρευση, όπως διευκρινίζει η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ΑΤΟΡ) η οποία, σύμφωνα με το Interfax επισημαίνει ότι «οι τουριστικοί πράκτορες που ασχολούνται με την Τουρκία, λένε ότι τα ΜΜΕ αναφέρονται σε ένα κείμενο εργασίας , το οποίο δεν δημοσιεύθηκε πουθενά, και δεν συνιστά ούτε εντολή ούτε οδηγό για δράση».

Ωστόσο σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Tass «σύμφωνα με το κείμενο της επιστολής (που έστειλε η ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορία-σ.σ.) η ενδεχόμενη αναστολή των πτήσεων τσάρτερ με προορισμό την Τουρκία, συνδέεται με την περίπλοκη πολιτική κατάσταση στην Τουρκία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2016 μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας είχαν διακοπεί οι πτήσεις τσάρτερ. Οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν τότε είχαν σχέση με την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους απο τουρκικά μαχητικά στον εναέριο χώρο της Συρίας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact