ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Είδε την παγκόσμια πρεμιέρα του Δημήτρη Παπαϊωάννου η Μαρία Δαμανάκη

Η Μαρία Δαμανάκη κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις. Παρακολουθεί τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός θα την απαθανατίσει σε κάποιες από τις πρεμιέρες. Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από αυτές τις επιλεγμένες εμφανίσεις της στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Παρακολούθησε την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου έργου του Δημήτρη Παπαϊωάννου, που επιστρέφει τρία χρόνια μετά την τελευταία του δημιουργία, με τίτλο “The Great Tamer”.

Το έργο «Ο Μεγάλος Δαμαστής», αμέσως μετά το αθηναϊκό κοινό, θα δοκιμαστεί σε Αβινιόν, Παρίσι, Αμστερνταμ, Βαρκελώνη, Στοκχόλμη, Βασιλεία, Νάπολη, Μαδρίτη, Σεούλ, Ταϊπέι, Λισαβόνα, Πόρτο και Λουξεμβούργο.

Η Μαρία Δαμανάκη ήταν μία από αυτούς που είχαν τη χαρά να απολαύσουν μία από τις πρώτες παραστάσεις του διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη.

 

tlife

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact