ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου ντύθηκε στα χακί

Τι κι αν κέρδισε τον πρώτο τίτλο σε διεθνή καλλιστεία, ο Ισπανός Ruben Lopez φοράει τα χακί και υπηρετεί ήδη τη μαμά πατρίδα! Ο 22χρονος που ανακηρύχθηκε πρόσφατα στον πιο όμορφο άντρα του κόσμου σε ανδρικά καλλιστεία Mr Universe στη Λίμα του Περού.

Ο καλλίπυγος νεαρός ήρθε πρώτος ανάμεσα σε 40 διαγωνιζόμενους και ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των 14. Ο ίδιος πάντως αυτό που επιθυμεί είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία, να συνεχίσει τη καριέρα του στο στρατό και να εργαστεί όποτε προκύψει ως μοντέλο.

«Παραμένω ο ίδιος και θα είμαι. Εδώ στη δουλειά μου είμαι ένας ακόμη στρατιώτης. Θα πρέπει να καταβάλω προσπάθειες μέρα με τη μέρα και να συνεχίσω να μαθαίνω και να βελτιώνομαι », λέει ο ίδιος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact