ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στην Κω

Θα ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη, τον τομεάρχη υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον τομεάρχη τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, έφτασε απόψε στην Κω για να ενημερωθεί αναφορικά με το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός.

Το κλιμάκιο συνοδευόμενο από τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιο Λέκκα επισκέφθηκε τα σημεία της πόλης όπου σημειώθηκαν οι ζημιές.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μάκης Βορίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι σκέψεις μας είναι στους ανθρώπους που έχουν “φύγει” από το σεισμό». Επεσήμανε όμως ότι «για ένα σεισμό 6,5 Ρίχτερ η πόλη εξακολουθεί να είναι λειτουργική, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς τις ζημιές στο λιμάνι που θα πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα», όπως τόνισε.

Σημείωσε επίσης πως «δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, που οφείλεται -όπως είπε- στον αντισεισμικό κανονισμό και στο γεγονός ότι ΤΕΕ και μηχανικοί έχουν κάνει καλά την δουλειά τους».

Ο κ. Βορίδης έδωσε επίσης συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Κω, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στον Δήμο Κω για τον τρόπο που αντέδρασαν στα προβλήματα.

Σε δηλώσεις του επίσης ο κ. Κώστας Καραμανλής εξήρε την ετοιμότητα των τοπικών υπηρεσιών και επεσήμανε ότι «θα πρέπει η κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις της, έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η ζωή στο νησί το συντομότερο δυνατό».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact