ΚΟΣΜΟΣ

Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη στη Χομς

Μια βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στην πόλη Χομς, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού, τραυμάτισε 37 ανθρώπους, περιλαμβανομένου ενός παιδιού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Τρομοκράτες πυροδότησαν μια βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της συνοικίας Ζάχρα της Χομς», μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια και καταστήματα.

Στο μεταξύ ο αμερικανικός στρατός διεξήγαγε 14 αεροπορικά πλήγματα χθες Τρίτη και σήμερα εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, όπως ανακοίνωσε η CentCom.

Οι αμερικανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν οκτώ πλήγματα κοντά στη συριακή πόλη Κομπάνι, που βρίσκεται στη μεθόριο με την Τουρκία, καταστρέφοντας μια μονάδα του ΙΚ, «ένα κτίριο διοίκησης και ελέγχου» και άλλα κτίρια, οχήματα και θέσεις των τζιχαντιστών, επεσήμανε η κεντρική διοίκηση του αμερικανικού στρατού.

Στο Ιράκ, ο στρατός των ΗΠΑ διεξήγαγε έξι αεροπορικές επιθέσεις, τρεις κοντά στη Φαλούτζα και τρεις κοντά στη Σίντζαρ, καταστρέφοντας οχήματα και μονάδες του ΙΚ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact