ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με αφορμή την ομιλία Μητσοτάκη στη Νίκαια

«Ας οπλιστούν με υπομονή γιατί έχουμε αλλά 6 προσυνέδρια»

Έντονη κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Νίκαια.

«Και στη Νίκαια να πάει, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει ότι «κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αρχηγός του κόμματος που εκτόξευσε την ανεργία στο 27% θα μπορούσε να εκστομίσει οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «η στήριξη των επενδύσεων και η αύξηση της απασχόλησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αυτά που με τόση θέρμη θέλει να καταργήσει” και πως “τα ευχολόγια προς τις επιχειρήσεις για σεβασμό στους εργαζόμενους είναι ανέκδοτο, όταν ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει την κατάργηση κάθε θεσμικού πλαισίου ρύθμισης και προστασίας».

Το κυβερνόν κόμμα σημειώνει πως «το μόνο που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα». Για να σχολιάσει περαιτέρω: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλει με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων του, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, τέλος, ότι «σε ένα μόνο πράγμα είχε δίκιο ο αρχηγός της ΝΔ. Περνάμε στην εποχή μετά τα μνημόνια. Χωρίς αυτόν».

Για υβριστικά παραληρήματα του ΣΥΡΙΖΑ μιλά η Πειραιώς

Πηγές της ΝΔ δίνοντας απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το προσυνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν τα εξής:

«Τα υβριστικά παραληρήματα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τόση αξία όση και οι υποσχέσεις του: Απολύτως καμία. Κατανοούμε τον πανικό τους από το γεγονός ότι η ΝΔ, συζητώντας με την ελληνική κοινωνία, διαμορφώνει τη μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή. Ας οπλιστούν με υπομονή γιατί έχουμε αλλά 6 προσυνέδρια».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact