ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βρέθηκε μουμιοποιημένο πτώμα στον φωταγωγό νοσοκομείου

Ένα μουμιοποιημένο πτώμα, που ενδέχεται να ανήκει σε έναν ασθενή ο οποίος εξαφανίστηκε το 2011, βρέθηκε στο νοσοκομείο της Μόντενα, στη βορειοδυτική Ιταλία, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa επικαλούμενο τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

Το πτώμα ήταν κρυμμένο πίσω από έναν σωλήνα στον φωταγωγό του παρεκκλησίου του νοσοκομείου. Είναι πιθανόν να ανήκει σε έναν 65χρονο ασθενή ο οποίος χάθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, ενώ νοσηλευόταν στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

«Προς το παρόν δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε εάν πρόκειται όντως για τον ασθενή που αγνοείται από τα τέλη του 2011», διευκρίνισε το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο το πτώμα βρέθηκε μετά από τις έρευνες που ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο στο νοσοκομείο κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του εξαφανισμένου 65χρονου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact