ΚΟΣΜΟΣ

Εκτέλεσε αξιωματούχο επειδή τραγούδησε καραόκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Αν δεν εκτελέσει έναν άνθρωπο καθημερινά ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος. Αυτό υποθέτει κανείς μαθαίνοντας τις ειδήσεις από τη Βόρεια Κορέα. Έτσι, αφού επέστρεψε δυναμικά εκτέλεσε αξιωματούχους, έναν υπουργό, ανθρώπους που έβλεπαν σαπουνόπερες και έναν άνδρα που τραγουδούσε καραόκε!

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας έμαθε ότι ένας ανώτερος αξιωματούχος του καθεστώτος τραγούδησε καραόκε. Αυτό δεν προκάλεσε την οργή του αλλά το γεγονός ότι ο αξιωματούχος άλλαξε τους στίχους. Έτσι, αντί να πει «Να μισείς τους εχθρούς σου, να αγαπάς την πατρίδα σου» είπε «Να μισείς την γυναίκα σου, να αγαπάς την ερωμένη σου».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε τον αξιωματούχο σαν έναν άνθρωπο με επαναστατικό πνεύμα και διέταξε να τον εκτελέσουν. Οι Αρχές πήγαν σπίτι του, τον έβγαλαν έξω και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Νότιας Κορέας, ο άνδρας έκανε λάθος στην πρώτη στροφή και έτσι επιχείρησε να κάνει πλάκα, γεγονός που εξόργισε τον Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή το τραγούδι θεωρείται σοσιαλιστικός ύμνος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact