Η γυναίκα, η οποία υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 30 ετών, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και θα αποκτούσε αγόρι.
ο σώμα γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε τεμαχισμένο και πεταμένο στην άκρη του δρόμου στην πόλη Hyderabad στην Ινδία.
Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία θεωρούν ότι δολοφονήθηκε για να μην γεννήσει το παιδί της. Ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας, Vishwa Prasad, δήλωσε: «Φαίνεται ότι κάποιος που δεν ήθελε να γεννηθεί το μωρό είναι πίσω από τη δολοφονία».
Το πτώμα ανακάλυψαν οι άνδρες καθαριότητας και τα μέρη του σώματός της στάλθηκαν στο νοσοκομείο για αυτοψία, όπου ανακαλύφθηκε η εγκυμοσύνη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα
Σελίδες 1 2






















