ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ με την Κέιτ Μίντλετον!

Έξαλλη φαίνεται να είναι σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η βασίλισσα Ελισάβετ με τις στιλιστικές προτιμήσεις της εγκυμονούσας Κέιτ Μίντλετον, σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 88χρονη βασίλισσα έκανε αυστηρή παρατήρηση, τόσο στην Κέιτ, όσο και στον εγγονό της, επισημαίνοντας ότι πρέπει να δίνουν έμφαση στη φιλανθρωπική δράση και να αποτελούν πρότυπο και όχι να προκαλούν με τον τρόπο ζωής ή την εμφάνισή τους.

«H βασίλισσα δυσαρεστήθηκε με τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις που έχασε η Κέιτ. Διέταξε να επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά της, καθότι αυτά είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι οδηγίες που της έχουν δοθεί είναι αυστηρές, γι’ αυτό και την προηγούμενη εβδομάδα παρευρέθηκε σε δύο events», δήλωσε πηγή από το παλάτι.

Μάλιστα, η 32χρονη δούκισσα, που θα γεννήσει τον Απρίλιο, άλλαξε στυλίστα για χάρη της εστεμμένης γιαγιάς, η οποία, πάντως, δεν βλέπει με καλό μάτι τις φούστες πάνω από το γόνατο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact