ΚΑΙΡΟΣ

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη, στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα τα οποία πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά από το μεσημέρι, σταδιακά θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν στα νοτιά 8 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 6 τοπικά 7 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στις Κυκλάδες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact