ΔΙΑΦΟΡΑ

9 προφίλ που ΠΡΕΠΕΙ να κλείσει ο Ζούκερμπεργκ για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του

Κατάλαβε ότι έκανε μαλακία (με τα δεδομένα που διέρρευσαν μέσω του Facebook). Παραδέχτηκε δημόσια το λάθος του. Ζήτησε συγγνώμη.

Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος δηλαδή για να τον συγχωρέσουμε; Να μας δώσει μερίδιο απ’ τις μετοχές του; Μμμ αυτό θα ‘ταν μια καλή ιδέα, ωστόσο εμείς έχουμε να του προτείνουμε κάτι καλύτερο.

Να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την λειτουργία των προφίλ που θα δούμε παρακάτω, καθώς έτσι και το επίπεδο της διαδικτυακής του πλατφόρμας θα ανέβει, αλλά κι εμείς με το χέρι στην καρδιά θα του συγχωρήσουμε μια για πάντα το λάθος του.

Μαρκ βγάλε χαρτί και στυλό και σημείωνε. wink

 

1. Τα κοινά προφίλ

Αγαπητέ Μαρκ. Μπορεί το να έβγαλες τα δεδομένα μας στη φόρα να ‘ταν όντως τεράστια χοντράδα, ωστόσο να ξέρεις ότι έχεις κάνει και μεγαλύτερη μαλακία. Έλα που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Τόσα ΟΚ έχεις δώσει ρε φίλε για την δημιουργία κοινών προφίλ, όπως ΚΩΣΤΑΣ-ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΣ-ΕΛΕΝΗ, ΑΖΟΡ-ΡΕΞ κλπ κλπ, αλλά εμείς είδες… κύριοι. Τόσο καιρό δεν σου ‘χαμε πει κουβέντα και το προσπερνούσαμε σαν να μην συμβαίνει κάτι, όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι (btw πόσο άσχημη παροιμία;). Προσωπικά, έτσι και μπανάρεις από αύριο όλα τα κοινά προφίλ, σου επιτρέπω να στείλεις τα προσωπικά μου δεδομένα όπου κάνεις κέφι. Χαλάλι.

2. Το προφίλ του χουντοφασιστόγερου

Μιλάμε, ουσιαστικά, για τον κλασικό “πατριώτη” συνταξιούχο που έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, δεν έχει με τι να ασχοληθεί και με το που ξυπνάει παίρνει αμπάριζα όλες τις φασιστοσελίδες και σχολιάζει σερί μέχρι τ’ άλλο ξημέρωμα. Γράφει με κεφαλαία, με θαυμαστικά, με γραμμική Β’, λέει αναρχοάπλυτους όσους δεν συμφωνούν με την άποψή του και προσπαθεί να πείσει 12χρονα με εφηβικό χνούδι ότι με την χούντα δεν είχαμε κρίση και ότι κοιμόμασταν με ανοικτά παράθυρα.

3. Το προφίλ του καγκουροPR

Όλοι τον μισείτε, αλλά κανείς δεν τολμάει να τον διαγράψει από το facebook, αφού στο σχολείο κάνατε πραγματική παρέα, διάολε! Πριν γίνει Πασπίτης ή Δαπίτης. Στο προφίλ του θα δεις ΜΟΝΟ τιμές για μπουκάλια σε κλαμπ και μπουζούκια, όσο ο ίδιος προσπαθεί να δείξει ότι βγάζει μύρια, ανεβάζοντας (πλαστά) 50€ πάνω στα μπουκάλια. Έλα Μαρκ αγόρι μου και πολύ το άργησες.

4. Τα τριπλά προφίλ (A, B, C)

Από την στιγμή που υπάρχει το τίμιο φόλλοου και μπορείς πολύ εύκολα να ακολουθήσεις έναν σελέμπριτι στο πρώτο του προφίλ, τότε γιατί να θες ντε και καλά να τον κάνεις add και στα υπόλοιπά του προφίλ; Και επιπλέον, γιατί ο ίδιος ο σελέμπριτι όταν ανεβάζει photos και video να πρέπει να ταγκάρει και τα τρία του προφίλ; Ή κλείσε τα άλλα δύο ρε φίλε, ή κλείσε και τα τρία να ηρεμήσουμε. Διάλεξε.

5. Τα προφίλ των φοιτητοκομματόσκυλων

Όλων των φοιτητοκομματόσκυλων. Όλων των σχολών. Εδώ δεν χωράνε οπαδικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact