ΚΟΣΜΟΣ

H selfie την σκότωσε

H selfie την σκότωσε

Η Sylwia Rajchel από την Πολωνία έκανε σχέδια για το μέλλον κι ονειρευόταν να… βρει δουλειά στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Μια selfie όμως έγινε αιτία θανάτου για την 23χρονη φοιτήτρια.

Η Πολωνή που σπούδαζε νοσηλεύτρια είχε μάθει μόνη της ισπανικά ελπίζοντας ότι μετά το πτυχίο της θα μπορούσε να μείνει στη Σεβίλλη και να δουλέψει εκεί. Αυτό ήταν το πρώτο της ταξίδι στην Ισπανία και όπως έλεγε, έκανε πραγματικότητα το όνειρό της.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κοπέλα θέλησε να βγάλει μία selfie από την γέφυρα Puente de Triana. Ανέβηκε στα κάγκελα αλλά έχασε την ισορροπία της κι έκανε βουτιά θανάτου στον ποταμό από τα 4,5 μέτρα.

Η Triana Bridge είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Σεβίλλης και συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες. Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της πόλης «το τραγικό ατύχημα θα γίνει η αιτία για να γίνει το σημείο πιο ασφαλές».

Δείτε τις φωτογραφίες

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact