ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αλέκα Καμηλά: Μας άφησε άφωνους η παρουσιάστρια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δευτέρας βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει Ελληνίδες παρουσιάστριες και να πει στον αέρα πως θα τις φλέρταρε.

Κάποια  στιγμή  στιγμή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε πως δεν μπορεί να χαρακτηρίσεις κάποια γυναίκα milf μιας και θεωρεί πως είναι προσβλητικό.

Χείμαρρος είναι η Αλέκα Καμηλά αφού ότι σκέφτεται το λέει και το λέει στον αέρα της εκπομπής «Όλα Παίζουν» σαν να μην υπάρχουν κάμερες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που… προκαλεί με τις δηλώσεις της η παρουσιάστρια αλλά με την τελευταία της δήλωσε άφησε κυριολεκτικά άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Φαίνεται όμως πως δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη αφού η Αλέκα Καμηλά θεωρεί τον εν λόγω χαρακτηρισμό ιδιαίτερα κολακευτικό για μία γυναίκα.

«Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα milf. Είναι προσβλητικό. Milf είναι κατηγορία ερωτικής ταινίας. Ξέρεις τι σημαίνει; Δεν είναι προσβλητικό να λες ότι θέλει κάποιος να σε… επειδή έχεις παιδιά;», είπε ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στην Αλέκα Καμηλά, η οποία απάντησε: «Γιατί; Ωραίο είναι. Καθόλου προσβλητικό. Μου αρέσει να μου το λένε».

protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact