ΚΟΣΜΟΣ

Πίνει τα ούρα της κάθε πρωί. Δεν φαντάζεστε το γιατί…

Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι αισθάνεται καλύτερα από ποτέ από την στιγμή που ξεκίνησε να πίνει τα ούρα της κάθε πρωί. Επίσης, τα χρησιμοποιεί για να κάνει απολέπιση και ενυδάτωση στο πρόσωπό της.

Η 33χρονη Κάιλι Όκλι από το Κεντ πίνει μισό ποτήρι με ούρα όταν κάνει τον πρωινό της περίπατο. Η ίδια ισχυρίζεται ότι την βοηθάει να φαίνεται φρέσκια και την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει πολλές χρόνιες παθήσεις.

Η καθηγήτρια γιόγκα ήταν μόλις 4 ετών διαγνώστηκε με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αισθάνεται συνέχεια κουρασμένη και να νιώθει μυικό πόνο.

Στα 15 της ανέπτυξε την αυτοάνοση νόσο Χασιμότο και αυτό της προκάλεσε υποθυρεοειδισμό.

Δύο χρόνια αργότερα της είπαν ότι είχε χρόνια κόπωση και ινομυαλγία που προκαλεί πόνο σε όλο το σώμα και κάνει και το πιο μικρό πράγμα να μοιάζει με εφιάλτη.

Μετά από όλα αυτά, η Κάιλι ισχυρίζεται ότι με μερικές γουλιές ούρων ένιωσε αμέσως την αλλαγή παρά το γεγονός ότι δεν ιατρικές αποδείξεις για τα οφέλη των ούρων.

«Η κατανάλωση ούρων δεν μπορεί να σου κάνει κακό και το βλέπω σαν φάρμακο. Δεν το σκεφτόμαστε διπλά όταν παίρνουμε φάρμακα από το φαρμακείο τα οποία έχουν παρενέργειες. Από την άλλη, τα ούρα δεν έχουν παρενέργειες και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα», ανέφερε η Κάιλι.

«Πολλά ακριβά προϊόντα για το δέρμα περιέχουν ουρία η οποία εκκρίνεται στα ούρα. Έτσι, έχω ένα πολύ ακριβό προϊόν δωρεάν», πρόσθεσε.

«Μελετούσα φυσικές μεθόδους θεραπείας και εντυπωσιάστηκα από τις ιστορίες επιτυχίας διάφορων ανθρώπων», ανέφερε η Κάιλι σχετικά με το πως ανακάλυψε την θεραπεία με τα ούρα.

«Άκουσα ότι τα ούρα μπορούν να επαναφέρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να προωθήσουν την καλή υγεία και κάνουν καλό στο δέρμα. Οπότε, σκέφτηκα γιατί να μην το δοκιμάσω», δήλωσε η 33χρονη.

«Τα πρωινά ούρα περιέχουν τις περισσότερες ορμόνες και θρεπτικά στοιχεία. Είναι λίγο αλμυρά και μπορείς να γευθείς κάποια μεταλλικά στοιχεία», ανέφερε η 33χρονη

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact