ΚΟΣΜΟΣ

Ο γηραιότερος βετεράνος πολέμου των ΗΠΑ πίνει ουίσκι και καπνίζει πούρα

Αν και 108 ετών, ο γηραιότερος βετεράνος πολέμου των ΗΠΑ, απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας και δε φαίνεται διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο Richard Overton, ένας βετεράνος του στρατού ξηράς του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ζει στο Όστιν του Τέξας και απολαμβάνει τη ζωή πίνοντας ουίσκι και καπνίζοντας πούρα.

«Οδηγεί και περπατάει χωρίς τη βοήθεια κάποιου μπαστουνιού. Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του, είπε στον ρεπόρτερ ότι δεν παίρνει φάρμακα, καπνίζει καθημερινά πούρα και πίνει ουίσκι μαζί με τον πρωινό του καφέ. Το μυστικό μακροζωίας του, είναι απλό ‘μείνετε μακριά από μπελάδες’», γράφει χαρακτηριστικά το The Houston Chronicle.

«Μπορεί να πίνω λίγο ουίσκι και το βράδυ, με λίγη σόδα, αλλά μέχρι εκεί», είπε επιπλέον στο Fox News. «Το ουίσκι είναι ένα καλό φάρμακο. Κρατάει τους μυς σε εγρήγορση», δηλώνει.

Εκτός από τις κάπως ανορθόδοξες συνήθειες του, ο Overton- γεννημένος στις 11 Μαΐου του 1906-μένει απασχολημένος όλη την ημέρα κλαδεύοντας δέντρα, ασχολείται με τη φροντίδα αλόγων και ποτέ δεν βλέπει τηλεόραση, σύμφωνα με το Fox.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact