ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε ποια χώρα δεν μπορείς να ταξιδέψεις αν χρωστάς πάνω από 400 ευρώ

Η ρωσική νομοθεσία απαγορεύει σε όποιον χρωστάει περισσότερα από 30.000 ρούβλια (400 ευρώ) σε τραπεζικές οφειλές, φόρους ή πρόστιμα να φύγει από τη χώρα. Ο αριθμός των Ρώσων με χρέη μεγαλύτερα από το επιτρεπόμενο ποσό διπλασιάστηκε το 2015, όταν το κατώτατο όριο ήταν μόλις 10.000 ρούβλια.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικαστικών Επιμελητών επέβαλε ταξιδιωτικούς περιορισμούς που σχετίζονται με χρέη σε 2,3 εκατομμύρια Ρώσους από τα τέλη Μαΐου, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS την Πέμπτη.

Ο αριθμός είναι σχεδόν διπλάσιος από τα 1,2 εκατομμύρια Ρώσους που τους απαγορεύτηκε να εγκαταλείψουν τη χώρα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2018, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Υπηρεσίας Επιμελητών.

Οι Ρώσοι είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσα σε 23 λεπτά από την εξόφληση της οφειλής τους, δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ντμίτρι Αρίστοφ, καταγράφοντας την πρόοδο που σημειώθηκε από την προηγούμενη περίοδο αναμονής των 48 ωρών.

enikos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact