Για μια ακόμα φορά οι «εικόνες ντροπής» από την Ελλάδα έκαναν τον γύρο του κόσμου και εξέθεσαν τη χώρα.
Τα πρωτοφανή επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Champions League, μεταξύ ΑΕΚ και Άγιαξ, είχαν την «τιμητική» τους στα ξένα Μέσα, αφού όλοι είχαν να γράψουν… μια κακή κουβέντα για την «εμπόλεμη ζώνη» που είχε δημιουργηθεί στην Αθήνα, εντός και εκτός Ολυμπιακού σταδίου.

Ajax fans try to shield themselves from flames during clashes with Greek riot police prior to the start of the UEFA Champions League football match between AEK Athens FC and AFC Ajax at the Athens Olympic stadium, in Athens, on November 27, 2018. (Photo by Aris Messinis / AFP)
Mirror, Independent, Washington Post, AS, Gazzetta dello sport, Daily Mail και Sputnik, ήταν μερικά από τα ξένα μέσα με μεγάλη αναγνωσιμότητα που φιλοξένησαν τις εικόνες με τα ματωμένα κεφάλια των χούλιγκανς, από τις κερκίδες του σταδίου.
Οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με εκείνους του Αγιαξ, ενώ στα επεισόδια φέρονται να ενεπλάκησαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού, που ενίσχυσαν τους Ολλανδούς, αλλά και οπαδοί της Βίσλα Κρακοβίας, που μετέβησαν από την Πολωνία στην Αθήνα για… «χουλιγκανοτουρισμό».
Στο αγωνιστικό μέρος πάντως – ναι υπήρξε και αυτό- ο «Αίαντας» νίκησε με 0-2, την «εθισμένη» τον τελευταίο καιρό σε ευρωπαικές ήττες, ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι που πέρασε σε εντελώς δεύτερη μοίρα, λόγω των ντροπιαστικών καταστάσεων που είχαν προηγηθεί.
Δείτε μερικά χαρακτηριστικά δημοσιεύματα:

































