ΕΛΛΑΔΑ

Οικιακή βοηθός «ξάφριζε» μετρητά από σπίτι που εργαζόταν -Είχε αποσπάσει 91.000 ευρώ

Οικιακή βοηθός συνελήφθη κατηγορούμενη ότι «ξάφριζε» μετρητά από σπίτι όπου δούλευε στις Σέρρες. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της εργοδότριας, η Ελληνίδα οικιακή βοηθός, 28 ετών, φέρεται να απέσπασε τμηματικά, από τις αρχές του προηγούμενου έτους, το ποσό των 91.000 ευρώ.

Η 38χρονη καταγγέλλουσα είχε από καιρό υποψίες για τη νεαρή γυναίκα, καθώς διαπίστωνε συνεχώς να κάνουν «φτερά» μετρητά από το σπίτι όσο εκείνη απουσίαζε. Όπως κατέθεσε η ίδια στις αστυνομικές αρχές όπου απευθύνθηκε, διατηρούσε μεγάλα χρηματικά ποσά -λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας- στην κρεβατοκάμαρα, που ήταν το μόνο δωμάτιο της οικίας της όπου δεν είχε πρόσβαση η 28χρονη.

Κατόπιν της καταγγελίας, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών προσημείωσαν 5.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα και τα τοποθέτησαν στο σπίτι.

«Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τής οικιακής βοηθού 1.000 ευρώ, που ήταν μέρος των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων και ένα αντικλείδι της κρεβατοκάμαρας» είπε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, παρουσιάζοντας την υπόθεση.

Υπό αυτές τις συνθήκες η 28χρονη συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Σερρών, απ’ όπου παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., στις δηλώσεις του, συνέστησε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διατηρούν μετρητά στα σπίτια τους. «Θα πρέπει να γνωρίζουν πόσα χρήματα έχουν και σε ποια σημεία τα αφήνουν, όπως επίσης ποιοι μπαίνουν στα σπίτια», επισήμανε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact