ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα τρεις καταγγελίες που «καίνε» τον 19χρονο

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και την άγρια δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη σοκάρουν.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υπάρχουν άλλες τρεις καταγγελίες στις Αρχές που «καίνε» τον 19χρονο κατηγορούμενο.

Nέα καταγγελία για βιασμό

Η μια καταγγελία προέρχεται από μια νεαρή 18χρονη κοπέλα η οποία υποστήριξε στη Λιμενική Αρχή της Ρόδου πως στο παρελθόν είχε πέσει και αυτή θύμα βιασμού από τον 19χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Μάλιστα η κοπέλα ανέφερε πως ο 19χρονος την βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα τον οποίο και κατονόμασε, ωστόσο δεν θέλησε καταθέσει επίσημα.

Επίσης, σε αυτή την καταγγελία προστέθηκαν ακόμα δυο από κορίτσια ηλικίας 17 και 18 ετών οι οποίες ανέφεραν πως είχαν πέσει θύματα απόπειρας βιασμού από τον ίδιο 19χρονο.

Όμως ούτε αυτές κατέθεσαν επίσημα, φοβούμενες προφανώς την κατακραυγή σε μια κλειστή κοινωνία όπως είναι η Ρόδος.

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη είχε πάει στην αστυνομία πέρσι

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του star η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό αλλά είχαν ζητήσει συμβουλές των αστυνομικών για το τι θα μπορούσαν να κάνουν σχετικά με τις απειλές που δέχονταν από ναερούς.

Η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με μια φίλη της είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, όχι όμως για να καταγγείλουν βιασμό αλλά για να ζητήσουν τη συνδρομή των αρχών στην περίπτωση που οι δυο νεαροί που ήταν μαζί δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Οι αστυνομικοί τις συμβούλεψαν να δώσουν στις αρχές τα ονόματα των δυο νεαρών, όπως και έκαναν. Τα κορίτσια δεν υπέβαλαν μήνυση ή καταγγελία. Δεν υπήρχε επομένως αδίκημα για να κινηθούν οι αστυνομικοί.

Αυτό που δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ είναι αν η άτυχη κοπέλα φοβόταν να κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που την βιντεοσκόπησαν…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact