ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανίδα έχει μανία με το μαύρισμα γιατί θέλει το δέρμα της να γίνει «αφρικάνικο καφέ»

Η Barbie με «τα μεγαλύτερα στήθη της Ευρώπης» πήρε αυτό που ήθελε και με το παραπάνω

Το γνωστό glamour model από τη Γερμανία με τα αβυσσαλέα προσόντα Martina Big άφησε τους φαν της με το στόμα ανοιχτό μετά το «ακραίο μαύρισμα», όπως το αποκαλεί, θέλοντας να μετατρέψει τη λευκή καυκάσια επιδερμίδα της σε καφέ του μαονιού.

Η Martina ισχυρίζεται πως έχει πια τα μεγαλύτερα στήθη της Ευρώπης (32 S), δεν σταματά όμως εκεί, καθώς ο νέος της στόχος είναι να γίνει καφέ. Για εθισμό στο μαύρισμα κάνει και η ίδια λόγο και υποβάλλει τον εαυτό της σε θεραπείες που αυξάνουν τη μελανίνη.

«Το αγαπώ και θέλω να το φτάσω στα όριά του», λέει για το μαύρισμα η κάτοικος της γερμανικής Τριρ, «θέλω να γίνει σκουρότερο και σκουρότερο και να δω μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Μου αρέσει η αντίθεση των ξανθών μου μαλλιών και του σκούρου καφέ δέρματός μου».

Και συνεχίζει: «Λατρεύω να βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου. Μπορώ να δω τα μεγάλα μάτια τους όταν περνάω και τα σοκαρισμένα πρόσωπά τους, λέγοντας ‘‘πώς είναι δυνατόν αυτό;’’».

Δεν θέλει να αλλάξει λέει φυλή η 28χρονη, καθώς παραμένει απαρέγκλιτα στον δρόμο για να γίνει «η απόλυτη πραγματική Barbie» και συνεχίζει να αυτοπροσδιορίζεται ως λευκή, είναι μόνο ότι αγαπά το καφέ δέρμα της μαύρης φυλής: «Ναι, έχω το δέρμα μιας κοπέλας από την Αφρική. Αλλά δεν παριστάνω πως είμαι μαύρο κορίτσι».

Η πρώην αεροσυνοδός άρχισε να τροποποιεί το σώμα της το 2012, όταν ο σύντροφός της Michael την ενθάρρυνε να ασχοληθεί με το modelling. Τότε ήταν που παθιάστηκε με τις πλαστικές, πριν βρει τη νέα μεγάλη αγάπη στο μαύρισμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact