ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Βουλευτές σε δύο κοινοβουλευτικές ομάδες

Στην εποχή της «πρώτης φοράς Αριστεράς» το είδαμε κι αυτό! Μια κυβέρνηση να διατηρεί μια ψεύτικη πλειοψηφία στη Βουλή αλλά παράλληλα να μην διαλύεται ο (πρώην) κυβερνητικός εταίρος της. Πως επιτεύχθηκε αυτό; Με την πρωτοφανή στα χρονικά πρωτοτυπία του Κώστα Ζουράρι και του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Οι δύο βουλευτές που εισήλθαν στο κοινοβούλιο με τις ψήφους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τυπικά παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πάνου Καμμένου, διατηρώντας τον «μαγικό» αριθμό «πέντε», αλλά ζητούν να προσμετρώνται οι ψήφοι τους σ’ αυτές του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ στα νομοσχέδια που θα φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μονιμοποιώντας επί της ουσίας μια πλειοψηφία που δεν έχει ουσιαστικά και ηθικά, την δεδηλωμένη. Κοινώς οι δύο βουλευτές το…παίζουν σε δύο «ταμπλό» δηλαδή 2 κοινοβουλευτικές ομάδες: και του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ!!!

Ερώτημα που προκύπτει αυτή την ώρα είναι πως θα αντιδράσει ο Πάνος Καμμένος, αφού μένει επί της ουσίας μόνο με τους Κώστα Κατσίκη και Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Ενδιαφέρον αποτελεί και το τι θα πράξει τελικά ο Παπαχριστόπουλος που έχει δηλώσει πολλάκις οτι θα παραιτηθεί.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact